Hausmeister HM 1300 kenyérsütő

A Hausmeister HM1300 kenyérsütő készülék: friss, Illatos kenyerek otthonában

Ha a házi kenyérsütés szerelmese vagy, a Hausmeister HM-1300 kenyérsütő készülék lehet az ideális választás. Ez a készülék nem csupán egyszerűsíti a sütés folyamatát, de garantálja a friss, illatos kenyerek varázsát otthonában.

A Hausmeister HM1300 kenyérsütő készülék kiváló teljesítményének és praktikus funkcióinak köszönhetően gyorsan népszerűvé vált a házi sütés szerelmesei körében. A készülék 10 különböző sütési programmal rendelkezik, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy különféle típusú kenyeret és péksüteményeket készítsenek.

Hausmeister HM 1300 kenyérsütő készülék

Az egyszerű LCD kijelző segítségével könnyen kiválaszthatod a kívánt sütési programot, és a beépített időzítővel pontosan beállíthatod a sütési időt. A Hausmeister HM 1300 kényelmes és időtakarékos megoldást kínál azoknak, akik szeretnék saját kenyerüket sütni, de kevés idő áll a rendelkezésükre.

A készülék nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, de könnyen tisztítható is. A Hausmeister HM 1300 kenyérsütő készülék segítségével mindenki számára elérhetővé válik a friss, házi kenyerek élvezete.

A Hausmeister HM1300: ahol a funkcionalitás és az íz találkozik, hogy otthonában mindig friss, ropogós kenyér illatozzon.

Az ékszíj, üst és lapát cseréje a Hausmeister HM 1300 kenyérsütő készülékben

Mint minden konyhai eszköz, a Hausmeister HM 1300 kenyérsütő készülék is igényelhet karbantartást és időnkénti alkatrészcsere lehet szükséges. Ha az ékszíj elszakadt, vagy az üst és lapát elkopik, itt található néhány lépés, amelyek segíthetnek az alkatrészek egyszerű cseréjében:

 1. Ékszíj csere:
  • Kapcsold ki és húzd ki a készüléket a konnektorból biztonságosabb munkavégzés érdekében.
  • Távolítsd el a készülék alsó részét takaró burkolatot, hogy hozzáférj az ékszíjhoz.
  • Vegyél le minden olyan alkatrészt, amely az ékszíj cseréjét megkönnyíti.
  • Cseréld ki az ékszíjat a kijelölt méretű és típusú új ékszíjra.
  • Fordítsd vissza a fent említett lépéseket, és tedd vissza a burkolatot.
  • Fontos, hogy a szíjcserét a készülék kikapcsolása és a konnektorból való kihúzása után végezz el, hogy elkerüld a baleseteket és a sérüléseket. Amennyiben bizonytalan vagy a cserével kapcsolatban kérj segítséget egy szakembertől.
 2. Üst és lapát csere:
  • Roppant egyszerű kiveszed az régi üstöt és lapátot a készülékből és behelyezed az újakat.

Hausmeister hm 1300 kenyérsütő ékszíj szett

A Hausmeister HM1300 kenyérsütő készülék alkatrészeinek egyszerű cseréje segít abban, hogy hosszú éveken át élvezhesd a friss házi kenyér ízét és illatát.

Hausmeister hm 1300 kenyérsütő ékszíj szett vásárlása itt megoldható: https://kenyersuto-alkatreszek.netlap.info/termek/hausmeister-hm-1300-kenyersuto-szij-ekszij-keszlet/